Jeden patriot, jeden vědec a jeden zamyšlenej terorista. To jsou 3 nové plakáty k Iron Manovi 3

Jeden patriot, jeden vědec a jeden zamyšlenej terorista. To jsou 3 nové plakáty k Iron Manovi 3
Prvním plakátem, který Marvel zveřejnil a který jsme vám přinesli, byl obrázek hlavního hrdiny v záplavě šrotu a jisker. Jasný důkaz toho, že Iron Man bude mít tentokrát skutečně velké problémy a bude ho to zatraceně hodně bolet. Nu a nyní Marvel přišel se třemi dalšími plakáty. Na dvou z nich se nám představí naprostí nováčci a na třetím starý známý Rhodie.
Iron Man 3
Guy Pearce se v Iron Manovi 3 (2013) ujal role doktora Aldricha Killiana. Ten spolu s Tonyho dávnou přítelkyní Mayou Hansenovou (Rebecca Hall) vytvoří technologii zvanou Extremis. Jedná se o nástroj, který umožňuje spojit nanotechnologie s lidmi a vytvořit tak supervojáky.
Iron Man 3
Na druhém plakátě si můžeme prohlédnout Bena Kingsleyho, který si střihna dalšího ze svých úžasných padouchů. Tentokrát se ujal role bezcitného a nelítostného Mandarina - teroristy, který se neštítí ničeho.
Iron Man 3
Poslední dílko z rukou grafiků nám představí novou zbroj Jamese Rhodese, nejlepšího přítele Tonyho Starka. Jeho oddanost vlasti je jasně patrná i na designu obleku. Konec konců, ne nadarmo se této zbroji říká Iron Patriot.