Zahraje si Mila Kunis ve filmové adaptaci erotického bestselleru Padesát odstínů šedi?

Zahraje si Mila Kunis ve filmové adaptaci erotického bestselleru Padesát odstínů šedi?
| Universal Pictures
Mila Kunis
Mila Kunis
A takový knižní úspěch přirozeně nemohl ujít zraku Hollywoodu. Ihned se začaly skupovat práva a s nabídkou 3 miliónů dolarů nakonec vyhrálo známé Universal. Scenáristka Kelly Marcel navíc rovnou pronesla, že nehodlá vynechat žádné erotické scény a nic neplánuje zlehčovat, což bude pro studio lehce ošemetné, neboť to znamená film pouze dospělé publikum (poslední podobně "lechtivý" byl Stud, který vydělal skromných 17 miliónů při rozpočtu 6,5 mega).
Pro ty, kdo opravdu netuší o co jde, jen lehce načrtnu dějovou linku: Kniha sleduje příběh 27letého milionáře Christiana Greye a studentky Anastesie. Jejich vztah je založen hlavně na fyzické stránce a knižní pokračování popisuje pokročení a větší hloubku (vyložte si to jak chcete) vztahu.
Emma Watson
Emma Watson | Warner Bros.
Velmi důležitou otázkou je především obsazení snímku. Uvažovalo a pořád se uvažuje například o potterovské hvězdičce Emmě Watson či o Amandě Seyfried, která nám svoje "schopnosti" předvedla už i v Chloe (2009) v lesbické scéně s Julliane Moore. Dlouho už se spekuluje i o Mile Kunis, která je aktuálně držitelkou nejvíce sexy ženy na světě (k čemuž můžu jen radostně přikyvovat).
Mila Kunis
| Universal Pictures
"Jsou chvíle, kdy chcete dělat něco zábavného a odlišného, protože prostě víte, že se u toho budete bavit," nechala se krásná herečka slyšet. Show Extra se Mily zeptala přímo na to, zda se ve filmu objeví. Na to však odpověděla, že neví, ale že rozhodně "není nezaujatá".  Není tedy ještě vůbec jasné na koho se ve finále bude moci těšit.
Dokázali byste si v hlavní roli představit Milu? Nebo máte jinou favoritku?