Hvězdy Terapie s láskou Jennifer Lawrence a Bradley Cooper zase spolu?

Hvězdy Terapie s láskou Jennifer Lawrence a Bradley Cooper zase spolu?
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Oba herci totiž kývli na roli ve filmu dánské režisérky Susanne Bier, která zrovna připravuje svůj projekt Serena. A tím jejich spolupráce neskončí. Měli by si dále zahrát v dalším filmu režiséra Davida O. Russella, s nímž spolupracovali právě na Terapii láskou (oba dva jsou za svůj výkon ve filmu nominováni na Oscara a Jennifer je ve své kategorii jednou z největších, ne-li největší favoritkou).
Rusell připravuje zatím nepojmenované americké drama (pracovní titul je "taktně" nazván jako American Bulshit/ Americká sra*ka), v němž by měl zazářit i Christian Bale, který se po Batmanach vrhá na vážnější role. Minulá spolupráce Balea s Russellem na filmu Fighter (2010), mu vynesla Oscara. 
Jennifer Lawrence, Bradley Cooper
Děj snímku American Bulshit by se měl točit kolem podfuku, který připravila FBI v 70 letech, když potřebovala sesadit několik amerických kongresmenů. Scénář napsal samotný David společně s Ericem Singerem.Snímek bude produkován Charlesem Rovenem a Richardem Sucklem a financován studiem Annapurna Pictures (to je zodpovědné například za 30 minut po půlnoci). Další zajímavá herecká jména, na která se můžeme v rámci obsazení těšit, jsou Jeremy Renner nebo Amy Adams.