Podívejte se na probíhající zkoušky na nominační večer Českého lva (FOTOGALERIE)

Podívejte se na probíhající zkoušky na nominační večer Českého lva (FOTOGALERIE)
V kině Lucerna aktuálně probíhají finální přípravy na nominační večer Českého lva. Letošní průvodci Simona Babčáková a Jakub Žáček ladí poslední detaily, procházejí si své vstupy, zkrátka zkouší, zkouší, zkouší. Jak to právě nyní v Lucerně vypadá, to zjistíte na následující sérii fotografií:
zkousky-na-nominacni-vecer-ceskeho-lva-vrcholi
Moderátoři prakticky neslezou z pódia, zatímco jsou pod drobnohledem štábu, za pomoci kterého se snaží vychytat ty nejmenší detaily.
zkousky-na-nominacni-vecer-ceskeho-lva-vrcholi-2
zkousky-na-nominacni-vecer-ceskeho-lva-vrcholi-3
Perfektní technické zázemí je jedním z klíčových hráčů večera. Přímý přenos je zrádná věc, během něhož se může vyskytnout nespočet chyb. "Mágové za pultem" mají za úkol podobné situace předvídat, případně hbitě eliminovat.
zkousky-na-nominacni-vecer-ceskeho-lva-vrcholi-6
zkousky-na-nominacni-vecer-ceskeho-lva-vrcholi-8
Každý musí mít předem dané pevné místo, aby se před přímým přenosem nestala z kina Lucerny chaotická místnost plná neusazených celebrit.
zkousky-na-nominacni-vecer-ceskeho-lva-vrcholi-9
zkousky-na-nominacni-vecer-ceskeho-lva-vrcholi-11
Jakub Žáček a Simona Babčáková si během zkoušek udržují velmi dobrou náladu i nadšení. Jejich energie je příslibem opravdu zábavného večera.
zkousky-na-nominacni-vecer-ceskeho-lva-vrcholi-13
zkousky-na-nominacni-vecer-ceskeho-lva-vrcholi-12
A protože podobné zkoušky vyžadují opravdu maximální nasazení, nemůže chybět i nějaká ta malá kuřácká pauzička. To už k tomu zkrátka patří.