The Amazing Spider-man 2 se začne natáčet už za pár týdnů

The Amazing Spider-man 2 se začne natáčet už za pár týdnů
Andrew Garfield, Emma Stone
Amazing Spider-Man
Já osobně patřím k té první. Jsem rád, že se Spider-manovi dostalo nového, svěžího filmu a hláškující, koktající Andrew mi přijde jako daleko lepší volba než Tobey. Přihoďte k tomu sladkou Emmu Stone a schopného režiséra (přiznávám, romantické scény mu jdou určitě lépe než ty akční) a nemůžu se ubránit pocitu, že nový snímek je prostě lepší. 
Ať už jste na tom stejně jako já, nebo to cítíte obráceně, začátek natáčení sequelu se neodvratně blíží a s tím nic neuděláme. V New Yorku se bude natáčet už od 12. února (jen do 26.) a poté se štáb přesune neznámo kam. Oficiální název "dvojky" zatím ještě oznámen studiem nebyl. 
Andrew Garfield
Ve filmu se znovu objeví Andrew Garfield alias Spider-man, Emma Stone si zahraje jeho přítelkyni (nebo v to nás aspoň konec prvního dílu nechal doufat). Martin Sheen taky potvrdil účast, takže nejspíše můžeme čekat nějaké flashbacky se strejdou Benem. Přidá se k nim Jamie Foxx, který momentálně září v Nespoutaném Djangovi (2012). Ten si zahraje záporáka a to rovnou čtenáři komiksové předlohy oblíbeného Electra. Shailene Woodley se také v titulcích objeví poprvé a střihne si roli Mary Jane Watsonové. Na Dane DeHaana se můžeme těšit v charakteru Harryho Osbourna (v "originální" trilogii ho hrál James Franco).
Předevčírem se proslechlo, že se Paul Giammatti domlouvá se studiem na roli Rhina a Felicity Jones se uchází o zatím neznámou roli. Vypadá to velmi zajímavě a především Paulova postava by mohla být velice zajímavá.
Uvidíme, co si pro nás tahle partička připraví. Premiéra je stanovena na 2. května roku 2014.
Víte že...
... původní Tobey Maguire nosil pod kostýmem umělé svaly? U Amazing Spider-Man tvůrci vycpávky vynechali - oblek byl šitý přímo na tělo herce.