Guillermo del Toro natočí vlastní Avengers! Ovšem s neznámými hrdiny.

Guillermo del Toro natočí vlastní Avengers! Ovšem s neznámými hrdiny.
Blade 2
Přesto si však našel čas na rozhovor pro IGN, ve kterém padla i otázka na možný superhrdinský film, jehož obsazení by bylo tvořeno méně známými hrdiny komiksů společnosti DC Comics. Rozpracovaný snímek nese název Dark Universe a pracuje na něm zatím tajný scénárista.
"Ano, na snímku pracuji," potvrdil pro IGN del Toro. "Píši náčrt scénáře a v současné době vyjednáváme se scénáristou. S velmi, velmi dobrým scénáristou. Lidé budou pravděpodobně spokojení s naším výběrem a on souhlasil. Už jsem se o tohoto scénáristu ucházel, jelikož je na tuto práci ideální. Takže na snímku děláme a doufám, že ho natočíme."
Guillermo del Toro
Blade 2
Del Toro také prozradil, že se ve snímku objeví hrdinové Swamp Thing (někdy také překládán jako Bažináč), Etrigan the Demon (objevil se ve filmu Hitman / 2007), John Constantine (toho známe ze snímku Constantine s Keanu Reevesem), ovšem zbytek postav většině lidí moc neřekne - Deadman, The Spectre, Zatara, Zatanna, Phantom Stranger nebo Sargon. Třeba by nám nějaký fanoušek komiksů mohl poradit...?
Avengers
Každopádně půjde o novou podobu v tomto žánru průkopnických Avengers, kteří překonali snad všechna čísla ohledně návštěvnosti. Samozřejmě musíme dodat, že ve výrobě je i snímek Justice League s takovými hrdiny jako Superman, Batman, Wonder Woman a dalšími. Del Toro je však jistou zárukou, že jeho verze podobné týmovky bude jiná, originální a netradiční.