Český lev 2012: Hlas lidu je zkrátka boží. Výsledky nominací, hlasujte i o nejlepšího moderátora a film za posledních 20 let!

Český lev 2012: Hlas lidu je zkrátka boží. Výsledky nominací, hlasujte i o nejlepšího moderátora a film za posledních 20 let!
Country verze hitu Lásko má, já stůňu v podání Ivy Pazderkové. | VAC
Jedna z trofejí, které budou naděleny už na nominačním večeru (pokud ho ještě nemáte v diáři, tak už si konečně zapište: 2. února), nese přímo název webu, na němž se právě prostřednictvím svého browseru mentálně nacházíte, tj. Cena filmového portálu Kinobox.cz. Z pětačtyřiceti českých a koprodukčních hraných filmů i dokumentů hlasujte o nejlepší český film roku 2012 ve FINÁLOVÉM KLÁNÍ   ZDE a rozhodněte:




.
Anketa běží do 28.1. 2012 a výsledky vyhlásíme v sobotu 2.února ve 20:00 na ČT2 v přímém přenosu Nominačního večera Českého lva.
Český lev 2011 - nominační večer
Nominační večer Českého lva proběhne v sobotu 2.února od 20:00 na ČT2 v kině Lucerna. Pro koho hlasujete vy? Rozhodněte o ceně KINOBOX.cz ! | VAC
Až budete mít hotovo, můžete překliknout jen o malý kousek vedle, kde najdete ankety Nejoblíbenější moderátor Českého lva a Nejlepší filmy Českého lva  za posledních dvacet let.
cesky-lev-2012-hlas-lidu-je-zkratka-bozi-vysledky-nominaci-hlasujte-i-o-nejlepsiho-moderatora-a-film-za-poslednich-20-let-1
Pavel Liška a Bolek Polívka, který uváděl Českého lva už třikrát
Ankety o nejoblíběnějšího herce a herečku můžete ve finálovém klání najít na portálu seznam.cz. Vítěz a vítězka převezmou hmotné projevy vaší přízně na slavnostním večeru, nezvratně naplánovaném na 2. března.
cesky-lev-2012-hlas-lidu-je-zkratka-bozi-vysledky-nominaci-hlasujte-i-o-nejlepsiho-moderatora-a-film-za-poslednich-20-let
Lucie Bílá...
Ve všech případech, prosím, volte zodpovědně - to není jako byste losovali prezidenta! Děkujeme.
cesky-lev-2012-hlas-lidu-je-zkratka-bozi-vysledky-nominaci-hlasujte-i-o-nejlepsiho-moderatora-a-film-za-poslednich-20-let-2
Jirka Macháček uváděl Českého lva jen jednou v roce 2005