Nový trailer a plakát na akčňák G.I. Joe: Odveta slibují více Channinga Tatuma

Nový trailer a plakát na akčňák G.I. Joe: Odveta slibují více Channinga Tatuma
| BontonFilm
Pokud jste sledovali trailery na G.I. Joe: Odveta (2013), nemohli jste přehlédnout minimální účast Channinga Tatuma, který hrál hlavní roli v jedničce. V rámci uvolněných upoutávek na Odvetu je vidět akorát ve scéně úvodního masakru a pak už po něm nejsou ani stopy. Ve stejném duchu se doposud nesly i propagační plakáty, kde na skupinových variantách Tatum chyběl. Šlo z toho lehce vydedukovat, že herec padne v první velké bitvě a ve filmu si užije (v rámci návaznosti na předchozí díl) pouhé čestné cameo.
Jenže diváci na testovacích projekcích na tenhle vývoj prý nereagovali nejlépe a Tatum navíc letos zažil zatraceně dobrý rok. Napřed zazářil v překvapivě snesitelné romaňťárně Navždy spolu (2012), poté nadchl komedií 21 Jump Street (2012) a potěšil i Bez kalhot (2012). Z chlapce je náhle hvězda a studio proto svolilo k přetáčkám. Jejich cíl? Přidají více Tatuma. Těžko říct, jak to máme chápat. Buď mu dají v úvodu více prostoru, nebo to s tou jeho smrtí nebude tak definitivní, jak se původně zamýšlelo. Očividně to ale myslí s úpravami vážně, neboť nový trailer již obsahuje více Tatuma:
Podobná myšlenka si nepochybně vyžádá nemalé scenáristické úpravy. Snad z výsledku nebude maglajz. Odveta má cz premiéru 28. března 2013.
Na konec ještě nový plakát, na němž má též Tatum nepřehlédnutelnou pozici:
Bruce Willis, Dwayne Johnson, Channing Tatum
Víte že...
... se první díl natáčel zčásti v České republice? Při natáčení akční scény na pražském Rohanském nábřeží se u hotelu Hilton srazil autobus s několika vozidly. Nehoda nebyla součástí scénáře a vyžádala si několik zraněných.