Novinky u Amazing Spider-Man 2: Obsazení Harryho Osborna a Mary Jane Watson

Novinky u Amazing Spider-Man 2: Obsazení Harryho Osborna a Mary Jane Watson
Andrew Garfield
Šlo o jedny z nejvýraznějších postav původní trilogie. Harry Osborn v podání Jamese Franca a Kirsten Dunst coby Mary Jane Watson si získali zájem fanoušků po celém světě. Jejich nástupci to nebudou mít lehké. Jak ale dokázal sympaťák Andrew Garfield, pořád je ve světě filmového Spider-Mana dost místa k tomu, aby si mohli nováčci osvojit obnošené vesty. Kteří herci role nakonec urvali? Harryho si zahraje Dane DeHaan, který před nedávnem zazářil v hitu Kronika (2012), Mary Jane sympaťanda Shailene Woodley, jíž diváci znají z povedené dramedy s Georgem Clooneym Děti moje (2012).
Obsazení klíčových postav pokračování Amazing Spider-Man 2 (2014) je tudíž hotové (snad ještě ten Norman Osborn chybí) a nyní můžeme jen doufat, že si tvůrci tentokrát dají větší práci se scénářem. Jednička do značné míry utrpěla pozdějšími zásahy producentů, kteří se postarali o to, že z filmu zmizela téměř celá slibovaná revoluce (Peterův původ, vysvětlení zmizení jeho rodičů atd.). Dvojka, doufejme, NEPŮJDE v jejích stopách.
Víte že...
... se Spider-Man dočkal v 2010 i muzikálového zpracování? Stalo se tak ve slavném divadle Broadway, pod názvem Spider-Man: Turn Off the Dark.