Kinobox a Filmarena uvádí: Megasoutěž o 3D Blu-Ray přehrávač SONY (+7 filmů)!

Kinobox a Filmarena uvádí: Megasoutěž o 3D Blu-Ray přehrávač SONY (+7 filmů)!
Amazing Spider-Man
Začneme tím, o co se hraje. Jeden velmi šťastný vítěz od nás získá 3D Blu-Ray přehrávač SONY BDP-S490. Aby se mu na něj doma neprášilo, přihodíme i várku filmových hitů na Blu-ray: Povedenou bláznivou komedii 21 Jump Street, vizuálně dechberoucí fantasy Sněhurka a lovec, nový Total Recall, katastrofický hit 2012 a k tomu 3D hity Amazing Spider-Man, čtvrtý Underworld 3D a Tintinova dobrodružství. To už je slušná porce zábavy.
kinobox-a-filmarena-uvadi-megasoutez-o-3d-blu-ray-prehravac-sony-7-filmu
Ať vyhraje ten nejlepší!
Pravidla? V prvé řadě musíte správně odpovědět na trojici otázek. Tato část je velmi důležitá - bez ní nemáte vůbec šanci skončit ve výsledném losování. V našem finálovém osudí se nakonec sejde 10 uživatelů. Půjde o ty, kteří budou v následujících dvou týdnech, kdy soutěž poběží, na Kinoboxu nejaktivnější. A jak se projeví samotná výše hodnocení (krom toho, že vás dostane do klíčové desítky)? Čím více bodů naženete na komentování a hodnocení filmů na našem portálu, tím vícekrát se objeví vaše jméno v osudí (každých 200 bodů je 1 lístek).
Soutěžní otázky a průběžné pořadí 20 nejaktivnějších uživatelů můžete sledovat na této stránce. Přejeme vám hodně štěstí. Nepochybně bude třeba. Je to lákavý dárek od filmového Ježíška, konkurence bude tudíž nemilosrdná.
A protože chceme obdarovat co nejvíc z vás, pro dalších 10 nejaktivnějších uživatelů máme alespoň cenu útěchy – dva volné lístky do Cinema City.
Za ceny do soutěže děkujeme e-shopu www.filmarena.cz a Cinema City.