Tom Hardy má konečně hlavní roli - v adaptaci videohry Splinter Cell

Tom Hardy má konečně hlavní roli - v adaptaci videohry Splinter Cell
Tom Hardy | The Weinstein Company
Jak bohužel ukazuje nepovedený druhý Silent Hill, ani fakt, že se konečně někomu něco povede (jednička je nejlepší herní adaptací vůbec), nutně neznamená, že bude pokračování věnována stejná energie.
tom-hardy-ma-konecne-hlavni-roli-v-adaptaci-videohry-splinter-cell
Sam Fisher - hrdina hry Splinter Cell
To by se naštěstí mělo do budoucna změnit. Herní gigant Ubisoft se rozhodl vyrazit do boje a po vzoru Marvelu si založil vlastní filmovou divizi. Že to s našlápnutím do hollywoodského rybníčku myslí vážně ukázalo nedávno obsazení Michaela Fassbendera do hlavní role připravované adaptace Assassin's Creed. A bude ještě líp. Nyní studio oznámilo, že aktivně pracuje na dalším svém hitu - příběhu tajného agenta hry Splinter Cell - a k hlavní roli ukecalo Toma Hardyho. Ten, pravda, předloze moc podobný není (viz obrázek), pro podobnou roli je ale bez debat ideální a co víc, aktuálně je herec v kurzu a konečně se mu tak po řadě bokovek dostane zasloužené hlavní role. Díky bohu za ty dary.
Scénář dostal na starost Eric Singer, který má na svědomí Tykwerův thriller International (2009). Ten sice zrovna neohromil, rozhodně ale nejde o průšvih. Držme mu palce, aby se s adaptací Splinter Cellu popral co nejlépe.