Lamač srdcí Hugh Grant se vrací k žánru romantické komedie

Lamač srdcí Hugh Grant se vrací k žánru romantické komedie
hugh-grant-se-vraci
Hugh Grant již podepsal smlouvu a bude spolupracovat s režisérem / scénáristou Marcem Lawrencem na nové, zatím nepojmenované romantické komedii. Lawrence a Grant spolu už třikrát pracovali a to na filmech Láska s výstrahou (2002), Hudbu složil, slova napsal (2007) a v neposlední řadě na filmu Morganovi (2009).
V novém filmu bude Grant hrát Raye Michaelse, který byl před 15 lety známý hollywoodský scénárista oceněný Oscarem a též úspěšným, milovaným a slavným spisovatelem. Nyní je zlomený, rozvedený a deprimovaný.
hugh-grant-se-vraci-1
Aby nezkrachoval, vezme práci učitele scenáristiky na malé univerzitě na Východním pobřeží s vidinou snadného výdělku. Výhodou takové pozice je o to, že lze snadno ohromitelné mladé studentky. S čím ale Ray nepočítá, je možnost, že se zamiluje do svobodné matky, která se rozhodla vrátit do školy.
Nezní to jako ta nejzajímavější herecká výzva pro herce Grantova formátu, ale nepochybuji, že do filmu vnese svůj obvyklý neodolatelný šarm.
Fanoušci Hugh Granta se svého idolu dočkají již příští měsíc (konkrétně 22), kdy v českých kinech startuje očekávaný Atlas mraků (2012). A přirozeně se herec připravuje na natáčení již třetího dílu Bridget Jonesové.