Hororový hit Žena v černém bude mít pokračování

Hororový hit Žena v černém bude mít pokračování
Žena v černém
Daniel Radcliffe
Žena v černém
Snímek v USA startoval se solidními 20 miliony a nakonec jich celosvětově vydělal 127 (nemluvě o tom, že to byl nejrychleji vydělávající horor ve Velké Británii za posledních 20 let). Jak už to tak bývá, když snímek vydělá dost, dočká se pokračování. V tomhle případě ponese název Žena v Černém: Anděl smrti (2014).

Filmová společnost Hammer Films oznámila v tiskové zprávě, že režisérem bude Tom Harper, který byl nominovaný na cenu BAFTA, a že je již podepsaná i smlouva s Jonem Crokerem, který se bude podílet na scénáři. Harper nahrazuje James Watkinsona, který režíroval první díl, a Croker přebírá místo po scenáristce Jane Goldman, jež první film napsala.
hororova-zena-v-cernem-bude-mit-pokracovani
Nový děj je zasazen čtyři desetiletí po událostech Ženy v Černém (2012) a bude se odehrávat během 2. světové války, kdy skupina evakuovaných dětí přijíždí do domu v Eel Marsh a probudí jeho "nejtemnějšího obyvatele".
Anděl smrti bude Harperovou první režií od roku 2009, kdy natočil drama Skautská příručka pro chlapce. Poslední dobou se věnoval hlavně práci pro televizi. Během let 2009 a 2010 režíroval epizody seriálu This is England 86 (2010) a dramatický seriál se superhrdiny Misfits: Zmetci (2009).
Na to, jak dopadne druhý díl povedeného hororu s vraždící ženou, si ještě chvilku počkáme. Premiéra je předběžně plánovaná na rok 2014.