85. ročník Oscarů bude moderovat Seth MacFarlane!

85. ročník Oscarů bude moderovat Seth MacFarlane!
Seth MacFarlane při natáčení Médi (2012)
Protože se v našich končinách stále ještě tohle jméno úplně nestihlo vtěsnat do paměťových destiček veřejnosti, připomeňme, že Seth MacFarlane je člověk stojící za kultovním seriálem Family Guy (1999) a filmovým hitem Méďa, který nám letos slušně pocuchal bránice. Z obojího si lehce vyvodíte, že 1) tenhle člověk rozhodně smysl pro humor má a 2) nebere si servítky. Ostatně i proto se stalo doslova legendární opékání Charlieho Sheena v Comedy Central Roast, kde byl MacFarlane jako moderátor (princip show je v tom, že se pozve nějaká padlá hvězda jako čestný host a tuna dalších lidí - někdy i hodně slavných - kteří si z něj i ze sebe dělají docela brutální legraci).
Mark Wahlberg, Seth MacFarlane
Seth MacFarlane při natáčení Médi (2012)
Upřímně moc nechápu, jak producenti oscarového večera Craig Zadan a Neil Meron na tuhle volbu přišli. Těžko ve zmíněném opékání, protože tamní humor byl opravdu hodně daleko (Gervais je vedle MacFarlanea mistr decentnosti). Osobně ale téhle volbě tleskám, protože má lidově řečeno koule a je ohromným příslibem opravdu svěžího večera. Samozřejmě by bylo naivní očekávat plnou palbu, ale i poloviční MacFarlane je pořád zajímavější moderátorská volba, než to, co nám zpravidla podobné ceremoniály nabízejí.
A na konec jako bonus jeden cameo výstup ze seriálu Family Guy, který dost dobře prezentuje to, jaký druh ujetého humoru je MacFarlaneovi blízký: