Na Resident evil: Odvetu lákají akcí přeplněné ukázky z filmu (CZ titulky)

Na Resident evil: Odvetu lákají akcí přeplněné ukázky z filmu (CZ titulky)
Resident Evil: Odveta
Začneme tím, oč tu jde v prvé řadě - slíbenými akčními ukázkami z filmu:
Prodloužená verze třetího videa, která postrádá část zvukové stopy:
Bylo by naivní mluvit v případě filmového Resident Evilu o nějaké umělecké hodnotě. Minimálně první a třetí díl si ale zaslouží nálepku solidních žánrovek s dvojka fungovala aspoň jako odkaz na svou herní předlohu (v rámci vývoje děje a lokací je jí nejbližší). Ale čtyřka, to se prostě nepovedlo. Příběh žádný, vizuální stránka laciná a zpomalovačky otravné. Natáčení převážně před zeleným pozadím Paulu W.S. Andersonovi jednoduše nesedlo a Afterlife působí vedle svých předchůdců jako špatný vtip neschopného béčkaře.
Čtyřka ale díky 3D formátu vydělala a to hodně. Díky tomu přichází pětka, jíž se Anderson chce fanouškům za předchozí díl omluvit. Pokud si máme o celku udělat obrázek z uvolněných ukázek, mám obavu, že nás čeká podobný patvar, jako minule. Fanoušci RE série, modlete se za lepší zítřky.
P.S. Zvolený obleček oficiálně dělá z Milly Jovovich nejmíň sexy akční hrdinku, jaká kdy brázdila filmové plátno. Gratulujeme...
UPDATE: A máme tu ještě jeden uvolněný klip. Kdo myslel, že akční strnulost už nemůže být horší, ten bude u téhle scény hodně trpět.