31. týden-kinopremiéry: Zlobivý Méďa a Iveta Bartošová

31. týden-kinopremiéry: Zlobivý Méďa a Iveta Bartošová
Co říkáte, pánové, asi byste si to s tímhle medvídkem rádi vyměnili...
Méďa (2012) je celovečerní režijní debut Setha MacFarlanea, spolutvůrce šílené animované komedie Griffinovi (1999). Méďa je neméně bláznivý a Mark Wahlberg vedle něj vypadá jako zastydlý kluk z druhého stupně základky. Navíc ho krásná Mila Kunis nutí k tomu, aby se své obživlé hračky z dětství zbavil. Což nebude vůbec jednoduché.
Méďa
Co říkáte, pánové, asi byste si to s tímhle medvídkem rádi vyměnili...
Méďa svádí ke všemožným romantickým imaginacím, ale pokud byste se na film chtěli do kina vypravit se svými potomky, nadosmrti na to nezapomenete. Nejen proto, že se vás budou zvídavě vyptávat na to, co znamená anální sex nebo marihuana. Méďovi dáváme 80%, recenze filmu si můžete přečíst zde.
Dana Morávková
Vyvražďovačka Poslední výkřik míří do českých kin!
Druhou premiérou týdne je vyvražďovačka Tomáše Kučery Poslední výkřik (2012). Autor započal dráhu režiséra snímkem Čepel smrti (2010). Tenkrát šlo ovšem o DVD distribuci na novinových stáncích. Na letošní léto si Kučera přichystal opravdu těžký kalibr.
Iveta Bartošová
V Posledním výkřiku hraje Iveta Bartošová. Ale jen chvilku.
Poslední výkřik míří do kin a hraje v něm Iveta Bartošová. Tahle osoba opravdu nemá na růžích ustláno, což autoři Posledního výkřiku posvětili tím, že je po několika málo scénách Bartošová zabita neznámým maniakem v masce. Docela je mi té "holky" líto. Navíc se zdá, že režijním počinem Tomáše Kučery padá kult "bastarda" Tomáše Magnuska. Oproti Poslednímu výkřiku jsou Magnuskovy filmy hotovou poezií a technickou ekvilibristikou.
Sledujte naše video s premiérami:
Přehled všech premiér najdete ZDE.