Do kina za 1 euro aneb Tento způsob léta zdá se mi poněkud filmový

Do kina za 1 euro aneb Tento způsob léta zdá se mi poněkud filmový
Sál pražského kina Aero.
Pražská kina Aero, Světozor a Bio Oko táhnou za jeden provaz. Spolupráce se vyplácí a tak se i letos můžete do stylových filmových stánků vydat na letní představení po třiceti korunách za projekci. Což je 1 euro, dva kopečky zmrzliny.
Holešovické Bio Oko promítá za třicet korun po celý červenec. Představení začínají v 18.00 a těšit se můžete například na oskarový snímek The Artist (2011), Železnou lady (2011) nebo Muže, kteří nenávidí ženy (2011). Na své si přijdou i milovníci artovek. Program si nalistujte zde.
do-kina-za-1-euro-aneb-tento-zpusob-leta-zda-se-mi-ponekud-filmovy
Sál pražského kina Aero.
Žižkovské Aero promítá v rámci Pražského filmového léta až v srpnu. Představení začínají v 18.00 a na programu jsou například filmy Hugo a jeho velký objev (2011), Drive (2011) nebo staré dobré klasiky Psycho (1960) a Zjizvená tvář (1983). Kompletní program najdete zde.
do-kina-za-1-euro-aneb-tento-zpusob-leta-zda-se-mi-ponekud-filmovy-1
Vývěsní štít kina Světozor.
Kino Světozor sídlící na Václavském náměstí přináší rovnou dvouměsíční program cenově výhodných představení. Na rozdíl od výše uvedených kin navíc filmy promítá již od 13. hodiny. V červenci jsou na programu například snímky Nebezpečná metoda (2011), Rozchod Nadera a Simin (2011) nebo aktuálně opěvovaný film Nedotknutelní (2011). V srpnu Světozor uvede novinku Marka Najbrta Polski film (2012) nebo klasiku Věry Chytilové Sedmikrásky (1966). Kompletní program si nalistujte zde.
Užijte si krásné filmové léto!