Charlie Sheen a Lady Gaga se připojují k obsazení Machete Kills (+ první fotky z placu)

Charlie Sheen a Lady Gaga se připojují k obsazení Machete Kills (+ první fotky z placu)
Charlie Sheen a Robert Rodriguez
Tak předně se k obsazení připojila nejpopulárnější problematická hvězda současnosti Charlie Sheen a aby bylo jasno, že nejde o kachnu, doprovodil  Rodriguez zprávu fotkou. Koho bude Sheen hrát? Prezidenta Spojených států, pro což je dle slov režiséra naprosto nejideálnější představitel.
Charlie Sheen, Robert Rodriguez
Charlie Sheen a Robert Rodriguez
Dalším významným nováčkem v herecké sestavě bude neméně kontroverzní zpěvačka Lady GaGa. Její postava se bude jmenovat La Chameleon a přestože nic bližšího o charakteru Rodriguez neuvedl, dodal alespoň, že během natáčení nakopala hodně zadků. První ukázka postavy níže:
charlie-sheen-a-lady-gaga-se-pripojuji-k-obsazeni-machete-kills-prvni-fotky-z-placu-2
Rodriguez také uvolnil foto s Jessicou Albou, několik fotek z placu a první pohled na postavu Sofíe Vergary (seriál Taková moderní rodinka / 2009).
Jessica Alba, Robert Rodriguez
Sofía Vergara
Jessica Alba, Danny Trejo
Sofía Vergara, Robert Rodriguez
No a nakonec takový malý bonus pro fanoušky vnadů. Učitě si vybavíte holčičku, která v Rodriguezově sérii Spy Kids hrála hlavní roli. Čestnou roličku si střihla i v otřesné čtyřce, kde předala sérii do rukou výrazně otravnějších dětí. Ale o to nejde. Jde o to, že už ve čtyřce jí to proklatě slušelo a nyní si první fotkou z placu Alexa Vega zadělává na post jedné z nejvíc hot hereček součanosti. Inu, posuďte sami, zda by stála za hřích:
charlie-sheen-a-lady-gaga-se-pripojuji-k-obsazeni-machete-kills-prvni-fotky-z-placu-1
Hlavní roli si v Machete Kills (2013) přirozeně zopakuje Danny Trejo, dále hrají Michelle Rodriguez, Amber Heard, Mel Gibson a Vanessa Hudgens.