Hostivařské Premiere Cinemas bude 4K, 3D, nejmodernější a přátelské, říká ředitel David Horáček

Hostivařské Premiere Cinemas bude 4K, 3D, nejmodernější a přátelské, říká ředitel David Horáček
První pražské multikino v Hostivaři bylo otevřeno pro veřejnost na podzim roku 2000. Současní majitelé se rozhodli pro jeho celkovou rekonstrukci. Všech 8 sálů bude vybaveno nejnovějším digitálním projekčním systémem formátu 4K, samozřejmostí je nejmodernější zvuková technika a ve 4 sálech bude instalována 3D projekce.
dveste-tisic-divaku-rocne-do-premiere-cinemas-planuje-david-horacek
David Horáček, ředitel a zakladatel společnosti Central European Cinemas, říká: „Jsem rád, že se vracím do kina, které dobře znám a kde jsem před lety začínal. První multikino v Praze se nyní stane multikinem nejnovějším. Mimo jiné počítáme s výměnou všech sedaček, je jich v tady téměř 1.800, část z nich nahradíme populárními dvousedačkami. Ve foyer multikina nainstalujeme více než 30 digitálních poster boxů a designovou videostěnu podle posledních světových trendů.“
nejmodernejsi-prazske-multikino-bude-v-hostivari-rika-novy-provozovatel-david-horacek-1
Komplexní modernizace multikina v Hostivaři bude ukončena v červnu 2012. Již brzy tedy první zákazníci navštíví nové, nejmodernější a plně digitalizované multikino v Praze PREMIERE CINEMAS v obchodním centru Park Hostivař.

Rozhovor s Davidem Horáčkem, ředitelem Premiere Cinemas
dveste-tisic-divaku-rocne-do-premiere-cinemas-planuje-david-horacek-2
David Horáček byl dlouhá léta ředitelem úspěšné sítě kin Palace Cinemas. My jsme se zeptali, jak sám vidí nejen budoucnost nového multikina v pražské Hostivaři.
V čem budete pro diváka lepší než předchozí multiplex?
Premiere Cinemas bude historicky čtvrtým provozovatelem multikina v Parku Hostivař. Každý z nich sem přišel s určitými plány, každý z nich sem něco přinesl a něco ubral. Premiere Cinemas chce být především kinem rodinným, otevřeným a přátelským k zákazníkům. Chce být také přátelský ke svým vlastním zaměstnancům, protože se domníváme, že jen vstřícný a usměvavý pracovník může poskytovat zákazníkům servis na té nejvyšší úrovni.
Budete mít speciální programy, jako mělo Palace Cinemas? Jaké?
Chceme do Hostivaře přivést všechno dobré, co se dříve osvědčilo a nemusí to být jen z Palace. Zvláštní programy pro ženy, děti, rodiny a pro seniory. Dětský filmový festival, zvláštní program pro studenty, nápadů máme opravdu hodně.
Nejhorší a nejlepší zážitek v dnes už neexistujícím řetězci Palace Cinemas?
V Palace Cinemas jsem strávil nádherných 12 let a těch dobrých, ale i nedobrých zážitků mám jistě spoustu. Ty nejlepší vzpomínky se vážou k lidem, ať už to byli zákazníci anebo naši spolupracovníci. Náš společný zájem poskytovat našim zákazníkům vynikající servis a odpovědnost k zaměstnancům a jejich práci, nám vždy pomohly překonat momentální obtíže.

Jaké filmové hity očekáváte do konce roku?
Těším se na Promethea, třetí Madagskar a čtvrtou Dobu ledovou v červnu. Dál vidím v plánu Temného rytíře, Normana a duchy a taky dvacátého třetího Bonda, na konci roku potom poslední část Twilight ságy, Atlas mraků, Hobbita a Bídníky. Velká část z nich je formátu 3D. Z českých filmů u diváků jistě zabodují Líbáš jako ďábel, Svatá čtveřice a Ve stínu.
Co bude největší výhodou pro nové diváky, když se rozhodnou pro Hostivař?
Jak už jsem řekl, chceme v kině vytvořit přátelské prostředí, otevřené všem příchozím, příjemnou kavárnu s wi-fi, rodinný prostor pro děti a jejich hry. Milovníky techniky jistě zaujmou projektory 4K ve všech sálech, nejmodernější zvuk a celkem čtyři 3D systémy. A všude kolem budou aktivní digitální plakáty.

Jaká bude cenová politika ? Na jaké občerstvení se můžeme těšit?
V Praze je kromě Hostivaře dalších osm multikin, takže konkurence je vysoká a to má dopad také na ceny. Budeme se ovšem snažit vždy přinést našim zákazníkům něco nového. To se projeví zejména v občerstvení, kde chceme kromě tradičního sortimentu nabídnout také moderní zdravou stravu.
Co najdeme v Hostivaři kromě kin?
Park Hostivař je obchodním centrem se vším všudy, včetně velkého hypermarketu, Mc Donaldu a mnoha dalších obchodů. Návštěvníci ze širokého okolí tam jistě najdou vše co potřebují a co od takového centra očekávají.

Bude Hostivař jediným multiplexem?
Jedna věc je náš případný zájem a druhá jsou reálné možnosti. V tuto chvíli se soustředíme na přípravu Hostivaře k otevření a teprve budoucnost nám ukáže, zda a kam jít dál. Odpovím vám nejdříve po roce, či dvou letech, provozování Hostivaře. 

Kdy Premiere Cinemas v pražské Hostivaři otevře?
Pokud poběží všechno podle plánu, rádi bychom multikino otevřeli v průběhu června 2012.

Váš nejoblíbenější český a zahraniční film?
Z českých je to Černý Petr a z těch zahraničních snad Black Peter.
Program kina Premiere Cinemas Hostivař najdete ZDE!
Více na www.cecinemas.com