Seth MacFarlane bude rebootovat Flinstoneovy

Seth MacFarlane bude rebootovat Flinstoneovy
Seth MacFarlane má mezi tvůrci animovaných seriálu zvláštní postavení. Jedněmi je bezmezně obdivován, druhým jeho Family Guy (1999), American Dad  (2005) a další projekty připadají pouze jako levné vykrádačky Simpsonových (1989) (z čehož si ostatně dělá legraci i sám autor žluté rodinky Matt Groening). MacFarlaneův nejnovější projekt je paradoxně rebootem seriálu, resp. filmu, který předcházel i samotným Simpsonovým. Řeč není o nikom jiném, než o pravěkých Flinstonech (1960).
"Přivést Freda a Wilmu zpátky k životu bude legrace. Produkce je pořád ještě v počátcích - zatím dokončuji přepisy pilotního dílu," pochlubil se MacFarlane, "Snažíme se být veskrze věrní seriálu. Myslím, že je něco nesmírně cool na tom si v roce 2013 zapnout Flinstoneovy. Vizuální stránku bych chtěl víceméně zachovat, ale příběhy budou samozřejmě reflektovat spíše současnost než 60. léta jako originál."
seth-macfarlane-bude-rebootovat-flinstoneovy
MacFarlane si ale zároveň uvědomuje odpovědnost, kterou sebou reboot jakéhokoliv kultu přináší. "Je to jako dostat klíčky od drahého auta. Je to fantastický pocit, ale musíte si dát sakra pozor, abyste ho někde nerozflákali."