Dwayne Johnson si střihne svalovce Herkula

Dwayne Johnson si střihne svalovce Herkula
dwayne-johnson-si-strihne-svalovce-herkula
Dwayne Johnson si o letošním Halloweenu vyšel jako Hulk a jeho fyzička jasně ukazuje, že se na Herkula hodí jako málokdo
Snímek zaštítěný studiem MGM bude vycházet z komiksu „The Thracian Wars". Herkules, syn boha Zeuse obdařený nadlidskou silou, celý život trpěl, což mu zatemnilo duši. Ztráta pozemské rodiny Herkula nadobro obrátila proti bohům i lidstvu samotnému. Společně s několika dalšími se bezhlavě žene do krvavých bitev. To jediné dává jemu i jeho společníkům smysl. Svým řáděním je skupinka vyhlášená, čehož se rozhodně využít thrácký král. Poprosí Herkula a jeho společníky, aby z thrácké armády udělali ty nejschopnější zabijácké šelmy. Když se Herkules zeptá na smysl výcviku, odhalí král plán krvavého tažení, kde má padnout hodně nevinných. Hercules začne váhat, zda králi vyhovět, či jít proti němu.
Scénář napsal Ryan Condal (připravovaná biblická fantasy Alexe Proyase Paradise Lost / 2013) a hlavní svalnatou roli si zahraje stále oblíbenější ranař Dwayne Johnson. Ten jde v poslední době z jednoho hitu do druhého (Rychle a zběsile 5 / 2011, Cesta na tajuplný ostrov 2 / 2012), tudíž by mohl filmu dodat potřebný komerční lesk. Háček je v tom, že problémem Ratnerových filmů je sám Ratner. Představa Johnsona v roli krvelačného Herkula je bez debat lákavá. Byla by ale ještě o něco lepší, kdyby šlo o film jiného režiséra.
Víte že?...
... byl Johnson druhou volbou Tima Burtona na roli Willyho Wonky v Karlíkovi a továrně na čokoládu (2005)? Dokážete si to představit?