Will Smith a M. Night Shyamalan sdílejí fotky z placu After Earth

Will Smith a M. Night Shyamalan sdílejí fotky z placu After Earth
Přijal proto společně se svým synem Jadenem roli v jeho apokalyptické novince After Earth (2013), která by měla do amerických kin doputovat příští léto (vedle hraní film Smith i produkuje). Aktuálně probíhá natáčení na Costa Rice a Smith i Shyamalan uploadovali na internet několik zajímavých fotografií z placu:
Will Smith
Jaden Smith, Will Smith
Po zániku Země
M. Night Shyamalan
M. Night Shyamalan
Děj je zasazen do budoucnosti, kde se snaží syn společně se svým otcem přežít na nehostinné planetě, na níž omylem havarovali vesmírnou lodí.
Scénář napsali Gary Whitta (Kniha přežití / 2010) a Stephen Gaghan (scénář a režie Syriany / 2005). Pro Shyamalana byly poslední roky tvrdé. Všechny jeho filmy kritika nelítostivě sestřelila a to především v rovině scénáře. Kdysi oslavovaný syn Philadelphie se stal vysmívaným filmařem, který nechává herce mluvit s květinami. After Earth je díky Smithově účasti zcela jedinečnou šancí. Doufejme, že jí kdysi veliký autor využije…
... a pak snad konečně natočí Vyvoleného 2.
Víte že?...
... první velký Shyamalanův film Šestý smysl (1999) byl nominován na 6 Oscarů? Naproti tomu jeho poslední velký film Poslední vládce větru (2010) byl nominován na devět antioscarů aka Zlatých malin. Snímek nakonec pět cen získal a to včetně sošky pro nejhorší režii a nejhorší scénář (obojí "made by" Shyamalan).