Bude Terminátor 5 pořádně drsné Rko?

Bude Terminátor 5 pořádně drsné Rko?
Terminátor 3: Vzpoura strojů | 2003 Warner Bros.
Napřed to horší. Původně plánovaný Justin Lin (série Rychle a zběsile) nebudeme mít na režii Terminátora 5 v nejbližší době čas. Společnost Annapurna Films, která minulý rok získala na Terminátora práva, chtěla počkat, až Lin dotočí šestý díl "Fast" série. Jenže když padlo rozhodnutí, že se bude současně natáčet i sedmička, Linův kalendář se maximálně zaplnil a na vraždící roboty v něm nezbylo bohužel místo. Inu, je to docela škoda
Megan Ellison, jež je jednou z těch, co mají nyní terminátoří značku pod palcem, se proto rozhodla fanoušky potěšit aspoň "nějakou informací" a odpověděla na nejčastěji pokládanou otázku: Bude nový Terminátor Rko? Čtyřka s podtitulem Salvation totiž nebyla a stala se nejen nejhůře hodnoceným dílem série, ale především nejméně výdělečným. Máme dobrou zprávu: "Rko bude, tak to Bůh a James Cameron zamýšleli", řekla Ellison.
Terminátor 2: Den zúčtování
Terminátor 2: Den zúčtování | Lionsgate
A ještě jedna dobrá zpráva. Arnold Schwarzenegger má o návrat k sérii obrovský zájem a co víc, dost možná by se nebránil i hlavní roli. Takže naděje na další pořádný díl žije. Teď jen, kdo bude mít čas ho natočit.
Víte že?...
... třetího Terminátora mohl natočit Ang Lee (Tygr a drak / 2000)? Ten však dal nakonec přednost režii komiksového Hulka (2003).