Charlie Sheen pod palbou Setha MacFarlanea, tvůrce Family Guy

Charlie Sheen pod palbou Setha MacFarlanea, tvůrce Family Guy
MacFarlaneova slavná rodinka.
Entertainment Weekly dnes oznámil, že Americká televizní stanice Comedy Central, která vysílá například seriály South Park a Futurama, čas od času uspořádá tzv. Comedy Central Roast, kde to známé osobnosti "dostávají sežrat" od slavných komiků.

Další vydání přinese konfrontaci, o jaké tvůrci jistě dlouho snili. V Americe je teď sotva kdo vděčnějším terčem popichování než Charlie Sheen, ať už pro problémy s drogami, alkoholem nebo sám sebou. Nedávno dokonce někdo na chvíli upravil hercovu stránku na wikipedii.org, kde se v seriózním úvodu pravilo, že "Charlie Sheen je napůl člověk, napůl kokain".
charlie-sheen-pod-palbou-setha-macfarlanea-tvurce-family-guy-1
MacFarlaneova slavná rodinka.
MacFarlanovy kousavé vtipy tak rozhodně budou padat na úrodnou půdu. Autor populárního seriálu se vyjádřil, že se na spolupráci moc těší, protože považuje Charlieho Sheena za "opravdovou ikonu s čistým, silným talentem koncentrovaným do malých krystalků, které se dají kouřit nebo šňupat". MacFarlane je také jediný komik který byl přizván ke spolupráci na pořadu třikrát.

Už teď je jasné, že je na co se těšit. Kdo zná alespoň trochu Family Guy a/nebo Charlieho Sheena, by si show rozhodně neměl nechat ujít.