Čeká nás remake Hříšného tance

Čeká nás remake Hříšného tance
Než začnete posílat naštvané dopisy směr Hollywood a smutnit nad fotkou předčasně zesnulého Patricka Swayzeho, pak vězte, že paradoxně to byl právě Ortega, kdo kdysi vymyslel legendární choreografii původnímu filmu. Tím pádem je, i když by to vzhledem k Muzikálům ze střední málokdo řekl, Ortega vlastně ideální a logickou volbou pro podobnou látku. Potíž v případě tohohle remaku leží jinde. Původní Hříšný tanec platí za nestárnoucí a stále zatraceně oblíbenou klasiku. Tak k čemu dělat předělávku? Působí to podobně zbytečně, jako kdyby se někdo pokoušel natočit novou Pretty Woman prostě proto, že ta původní už má v rodokmenu pár dekád.
Můžeme být proto nakonec docela rádi, že když už se chystá remake, obstará ho aspoň Ortega. Pro něho by mělo jít o srdcovou záležitost a tudíž si snad dá záležet, aby neudělal originálnímu Hříšnému tanci ostudu.
UPDATE: Nový Hříšný tanec dorazí do amerických kin 23. července 2013, o hlavní roli, která kdysi proslavila Swayzeho, se zajímá hvězda Footloose (což je shodou okolností také remake úspěšného tanečního filmu) Kenny Wormald a studio slibuje, že zachová hlavní songy původního soundtracku.
Víte že?...
... když se Swayze dozvěděl, že jeho partnerkou ve Hříšném tanci bude Jennifer Grey, chtěl okamžitě z filmu vycouvat? Měli za sebou již jeden společný film - Rudý úsvit - a vůbec si během jeho natáčení nepadli do oka.