Recenze: Hlavně nezávazně

Recenze: Hlavně nezávazně
| 2011 DW Studios LLC
Ashton Kutcher, Natalie Portman
| 2011 DW Studios LLC
Je samozřejmé, že jeden nebo oba protagonisté zatouží po něčem víc než po hot sexu, následně to druhý nebo oba odmítnou, nastane krize a nakonec pravá nehynoucí láska. Protože taková zápletka tvůrcům připadal příliš chabá, přidělali velkou spoustu prvoplánovitě legračních podzápletek a veselých postaviček (Kutcherův tatínek Kevin Kline chodící s Kutcherovou bývalkou, několik legračních spolubydlících Portmanové včetně stereotypního legračního gaye, atd...). Některé z nich fungují, ale většina z nich rozmělňuje základní příběh a nemá toho s ním moc společného.
V některých okamžicích film chytře poukáže na to, jaká úskalí takové "sexpřátelství" přináší, ale o pár vteřin později už zase někdo někam legračně padá nebo je někdo legračně nadržený nebo někdo mluví legračně hrozně sprostě (což občas není tak legrační, jak si tvůrci zřejmě představovali).
Ashton Kutcher, Natalie Portman
| 2011 DW Studios LLC
Film je poměrně odvážný a kromě sprosté mluvy v něm uvidíte dost nahého masa obou hlavních představitelů.

Bohužel, veterán humoru Ivan Reitman už není zdaleka tak "edgy", jak byl před 30 lety, a v místech, kdy by se jeho film mohl stát originálním a provokativním, sází na sitcomovou jistotu.
Nejvíce mě na filmu překvapilo, jak ten čas letí a jak hrozně staře vypadají Kevin Kline, Ivan Reitman (má maličké cameo) a Cary Elwes (toho jsem vůbec nepoznal, zde vpravo).
Hodnocení: 60%