Nový Robocop má "elitního" režiséra

Nový Robocop má "elitního" režiséra
Robocop | Orion Pictures Corporation
RoboCop
Robocop | Orion Pictures Corporation
Původně měl nového Robocopa točit Darren Aronofsky, který na něm začal i pracovat. Nakonec ale od projektu utekl (Minulý týden to zopakoval u druhého Wolverinea. Že by se necítil na plnohodnotný akční žánr?). V MGM dlouhou dobu hledali náhradu, přičemž padala jména José Padilha (Elitní jednotka 1 a 2), David Slade (30 dní dlouhá noc / 2007) a Roberta Rodriguez (Desperado / 1995). Padilha nyní v rozhovoru pro Motion TV Online potvrdil, že projekt získal pod svou kontrolu a již pracuje s debutujícím Joshem Zetumerem na scénáři.
Když byl ještě ve hře Aronofsky, mluvilo se o tom, že bude nová verze stejně brutální, jako originál. S Padilhou na palubě je šance, že se na tom nic nezměnilo. Pokud jste viděli jeho „elitní“ akčňárny, jistě mi dáte za pravdu, že servítky si tenhle režisér skutečně nebere.
UPDATE: Těžko říct, co Zetumer předvedl za výsledek, ale studio nově k projektu angažovalo scenáristu Nicka Schenka, který má na kontě výborné Gran Torino (2008). Diváci by na téhle výměně tudíž být biti neměli.