Shia LaBeouf dostane parohy

Shia LaBeouf dostane parohy
shia-labeouf-dostane-parohy-1
Kniha je jakýmsi mixem pekelníka Hellboye (2004) a temné Vrány (1994). Hlavní hrdina Ignatius žil šťastný život do chvíle, než mu někdo brutálně znásilnil a zavraždil přítelkyni Merrin. Protože život není fér, byl hlavním podezřelým Iggy a přestože byl nakonec zbaven všech obvinění, pořád je vnímám jako její vrah. V den výročí tragické smrti Merrin prožije Iggy další šok - neprobudí se jen s kocovinou, ale i s ďábelskými rohy na čele. Netuší, jak k nim přišel, ale je mu jasné, že se jich jen tak nezbaví. Ukáže se, že mají růžky jisté speciální schopnosti, díky kterým jsou lidé výrazně sdílnější. Iggy se je rozhodne využít k vypátrání vraha své milované.
Hlavní role v téhle lákavé látce se ujme talentovaný Shia LaBeouf, tedy "kluk" z Transformerů a posledního Indiana Jonese. A režie? Tu si vzal na starost Francouz Alexandre Aja, tedy autor "skorokultovních" řezničin Noc s nabroušenou břitvou (2003), Hory mají oči (2006) a Piraňa 3D (2010).
Mno, když už se nemá Gulliermo del Toro k tomu třetímu Hellboyovi, tak nám třeba hlad po sympatickém pekelníkovi zaženou aspoň Shia a Ajou.