Macháček, Budař a zakázaný sex!

Macháček, Budař a zakázaný sex!
Jan Budař, Petr Vachler, Jiří Macháček
Producent Českého lva a režisér spotů Petr Vachle r k úniku říká: "Natáčení spotů s Janem Budařem a Jiřím Macháčkem trvalo celé dva dny usilovné práce a my jsme jim položili přes 1300 otázek. Materiálu bylo přes 30 hodin , protože se kamery během rozhovoru nevypínají a já si s herci povídám. B ěhem natáčení samozřejmě víme, že celá řada odpovědí nikdy nikde nepoužije. Někdy si ty největší špeky ale schováme. To, že tato raritka unikla na internet mě mrzí, ale zároveň baví, protože ve střižně jsme se tomu smáli a byl to bonbónek do šuplíku."

Uniklý spot, který není vhodný pro děti!:

Jakým způsobem funguje samotný výběr spotů? "Vždy pustíme do oběhu jen to, c o kluci schválí a navíc mají právo veta. Stejné právo mají i zástupci Magnésie, kteří vybírají předpřipravené spoty podle toho, aby šly vysílat v televizi a splňovali regule o reklamě. Tuto ostřejší legrácku do televize rozhodně neschválili," vysvětluje Petr Vachler selekci natočeného materiálu.
Pokud jde o únik, netají se Petr Vachler rozpaky, současně ale nikoho konkrétního z pochybení neobviňuje: "Jednoduše řečeno, co je uloženo v počítači je uloženo ve velmi nejistém prostředí, z kterého může uniknout cokoliv. Spoty byly poslány jako důvěrné poštou a to byla asi i chyba. Nebudu zjišťovat, kdo uvolnil tento interní drsný spotík, ale když už na světě je, tak snad se lidé pobaví. Je otázkou, jak na to zareagují herci a jestli nad tím mávnou rukou. Ostatně, nejen oni, jak jsem zjistil, dostali do pošty tento dárek, Žádné detektivní pátrání ale rozjíždět nebudu a pokud někdo chce zjistit, kde je zakopaný pes, pak musí najít toho prvního, kdo to na internet nahrál. Mám spoustu jiné a podstatnější práce, než se zabývat polykáním semen z ječmene, či žita, jak to určitě Jirka myslel."
machacek-budar-a-zakazany-sex-1
Jan Budař, Petr Vachler, Jiří Macháček
Spot se stal okamžitě hitem internetu a není se čemu divit. Ať už ho vypustil do světa kdokoli, mohou mu fanoušci peprných hlášek jen děkovat. Možná Studiu Pokrok?

Dva spoty z osmi použitých v TV: