Ženy v pokušení chystají dvojku. Přijdou Muži v naději!

Ženy v pokušení chystají dvojku. Přijdou Muži v naději!
zeny-v-pokuseni-chystaji-dvojku-prijdou-muzi-v-nadeji-1
Šarmantní bonviván Rudolf (Bolek Polívka) je přesvědčen, že základem šťastného manželství je nevěra. Razí poněkud divokou teorii, že žena se jednak nesmí nudit a jednak musí o svého muže neustále bojovat. A jak káže, tak také koná a to s neutuchajícím elánem, který je u čerstvého šedesátníka záviděníhodný. O to víc Rudolf nechápe naivitu svého zetě Ondřeje (Jiří Macháček), který pro samé svědomité plnění povinností nevnímá, jak nebezpečně se jeho žena Alice začíná nudit.
zeny-v-pokuseni-chystaji-dvojku-prijdou-muzi-v-nadeji-3
Kamarádský tchán neváhá a Ondřejovi poskytne několik cenných životních rad. Z nudného slušňáka se díky románku s krásnou Charlotou stává sebevědomý pán tvorstva, obletovaný milenkou a obdivovaný vlastní manželkou. Situace sice krásná, ale dlouhodobě neudržitelná. Ondřeje čeká smršť komediálních situací, kterým čelí s odzbrojující kombinací typicky mužských vlastností - hravou vynalézavostí a nezničitelnou nadějí, že všechno dobře dopadne.
Scenárista a režisér Jiří Vejdělek (Účastníci zájezdu, Roming, Václav) do hlavních rolí obsadil vedle Bolka Polívky a Jiřího Macháčka i Simonu Stašovou, Petru Hřebíčkovou a Evu Kerekes. Natáčet by se mělo už příští rok.