Třetí filmová noc v Palace Cinemas 2010

Třetí filmová noc v Palace Cinemas 2010
„Filmová noc se v minulých ročnících setkala s obrovským ohlasem u diváků, a stává se tak již součástí tradiční nabídky speciálních akcí Palace Cinemas.  Za tuto noc přišlo do našich kin přes 10 tisíc diváků, kteří se zde bavili až do časných ranních hodin. Letošní filmová noc bude probíhat v podobném duchu jako loni, kdy veškeré sály všech našich multikin v Praze, Brně a nově i v Ústí nad Labem budou od 18,00 hodin volně přístupny vlastníkům vstupenek až do šesté hodiny ranní,“ říká David Horáček, generální ředitel Palace Cinemas Czech. 
Cena vstupenky je 299,- Kč, pro držitele věrnostní karty Palace Movie Card bude cena o 50,-Kč nižší.

Filmová noc nabídne krom jiných filmů Toy story 3: Příběh hraček 3D, StreetDance 3D, A-team, Zelenou zónu, Sex ve městě 2, Muže ve stínu, Robina Hooda, Prince z Persie: Písky času, nebo české hity Ženy v Pokušení, či snímek Jana Svěráka Kuky se vrací. 

 
„Věříme, že tento malý noční festival přiláká i letos hojné množství návštěvníků. Promítat budeme filmy dle běžného týdenního programu včetně projekcí ve 3D digitální kvalitě,“ dodává David Horáček.
 
Vstupenky lze zakoupit na pokladnách všech multikin. Diváci na základě zakoupené vstupenky obdrží kontrolní pásky na ruku, které je budou v tuto noc opravňovat ke vstupu do jakéhokoli sálu v rámci multikina, kde si vstupenku zakoupili.
 
Kompletní program filmové noci naleznete ZDE.

Zdroj : Palacecinemas.cz