Nikdy neříkej nikdy, Aňo

Nikdy neříkej nikdy, Aňo
nikdy-nerikej-nikdy-ano-1
Aňa Geislerová říká, že nemá ráda "hypotékový přístup k hraní". Seriály ji na jedné straně lákají, na straně druhé se ale bojí "toho procesu", zatím proto přijala účast prakticky jen v Přítelkyních z domu smutku, Prima sezóně, Letišti a - slovenském Keby bolo keby, který od pondělí vtrhne na české obrazovky pod názvem Nikdy neříkej nikdy.
"Herectví je práce, která mě živí, a tudíž ji logicky dělám i pro peníze," řekla o tom před časem pro týdeník Reflex. "Ale v tomhle případě mě přesvědčily scénáře, podmínky a taky fakt, že je to po technické a vizuální stránce strašně vymakané. Taky ráda pracuju s lidmi, které mám ráda, kterým důvěřuji a kteří dělaj' seriál tak, aby se za něj nemuseli stydět. Hrajou v něm hlavně kamarádi, Ivan Luknár, Zuzana Fialová, Marián Miezga, Diana Mórová. Na jaře se točí druhá řada a já se na ni těším. A je fakt, že i pro ty peníze. Na to jsou seriály fakt úžasný," uzavírá držitelka čtyř Českých lvů za filmy Návrat idiota, Želary, Štěstí a Kráska v nesnázích.
Dvanáctidílný seriál Nikdy neříkej nikdy se odehrává v Bratislavě a jejím blízkém okolí a popisuje osudy šesti hlavních postav, které jsou propojené rodinnými, přátelskými, mileneckými a pracovními vztahy. Jeho zvláštností je, že jednotlivé díly na sebe nenavazují kontinuálně, ale každá část kopíruje jeden den v životě postav, kdy se jejich osudy zajímavým způsobem protnou.
Podrobněji o ději a obsazení na kartě seriálu.