Kinobox slaví třicetiny a vítá vás na novém webu

Kinobox slaví třicetiny a vítá vás na novém webu
Kinobox | Kinobox
Mám proto obrovskou radost, že právě letos vám mohu představit novou verzi webu, na které jsme poslední rok intenzivně pracovali a kromě nového designu jsme pro vás připravili další novinky. Naším cílem je udělat z Kinoboxu místo, kde najdete všechny důležité informace z filmového světa a během krátkého okamžiku si vyberete, co chcete sledovat.
Začněme ale od nového designu a funkcí. Co se změnilo? Téměř vše. Pojďme ale postupně.
kinobox-slavi-tricetiny-a-vita-vas-na-novem-webu-6
Kinobox | Kinobox
Hodnocení je na novém webu více přehledné, místo předchozích tří zde nyní naleznete jen jedno.

Kde najdu film nebo seriál online?

Na detailu filmu nebo seriálu je nyní dostupná informace, na jaké streamovací platformě je titul dostupný.

VOD sekce

V nové sekci si můžete navolit, jaké streamovací platformy máte předplacené, nebo vás zajímají, a jednoduše procházet obsah.

Filtrování podle dabingu a českých titulků

V sekcích Filmy a Seriály můžete nyní filtrovat obsah podle toho, zda je daný titul dostupný v českém znění nebo s českými titulky.

Sekce Moje

V sekci Moje naleznete všechny důležité informace k vašim aktivitám na Kinoboxu. Nejen své komentáře a hodnocení, ale i watchlist a oblíbené. Do budoucna zde pro vás chystáme ještě chytré funkce doporučování obsahu na míru.

Přenos dat

Pokud jste během času začali používat i jiné filmové databáze a máte zde uložená svá hodnocení a komentáře, můžete si je na Kinobox přenést automaticky pomocí pár kliknutí. Stačí v nastavení svého profilu zvolit „import dat“.

Světlý, nebo tmavý režim

Můžete si sami vybrat, zda chcete mít web ve světlém, anebo v tmavém režimu.

Skvělé i na mobilu

Web je nyní plně optimalizovaný pro mobil. Je prostornější a přehlednější.
kinobox-slavi-tricetiny-a-vita-vas-na-novem-webu-3
Kinobox | Kinobox

Kinolog a Kinocast

Náš nedávno spuštěný podcast Kinocast a pořad Kinolog již znáte, s novým webem pro vás máme ale několik dalších obsahových novinek.

Videoobsah

Domluvili jsme se na spolupráci s nejdůležitějšími filmovými youtubery a jejich tvorba se bude objevovat i na Kinoboxu. Těšit se můžete na Medojeda, Hroty Algernona anebo Filmovou sedmičku.

Páteční VOD tipy

Každý pátek pro vás vybíráme několik tipů, které z novinek na streamovacích službách se vyplatí sledovat.
Dnešním dnem vstoupil Kinobox do nové éry a jsem rád, že jste při tom s námi. Budu rád za vaši zpětnou vazbu, jak se vám nový Kinobox líbí.

Kinolog: Kdo je lepší než Chuck Norris? John Wick aka Keanu Reeves, nejsmutnější akční hrdina

Akční série John Wick má už čtvrtý díl, jenž trvá 169 minut. Bez herce Keanu Reevese by tento projekt nikdy nevznikl ani by neměl takový styl a atmosféru. Kolik lidí už John Wick zabil a jak si vede v historickém žebříčku nejsmrtonosnějších postav?