Baymax se vrací již za měsíc. Léčit bude i ty, kteří o to nestojí

Baymax se vrací již za měsíc. Léčit bude i ty, kteří o to nestojí
Baymax! | Disney
Postava pečujícího robota Baymaxe, se kterým jsme se seznámili ve snímku Velká šestka, se vrací s vlastním seriálem. Oproti klasicky kreslenému pokračujícímu seriálu Velká šestka: Baymax se vrací, který rozvíjel filmový příběh, se ale tvůrci opět vrátili k počítačové animaci. Seriál Baymax! je určený pro službu Disney+ a premiéru bude mít již 29. června.
K dispozici je nyní nový trailer i oficiální plakát.
Baymax!
Vítejte zpět v San Fransokyu, ve kterém se Baymax snaží vedle svých superhrdinských úkolů s Velkou šestkou zvládat i to, pro co byl stvořený – pomáhat ostatním. A jak trailer napovídá, Baymax svým pacientům nedá pokoj, dokud nebudou zcela uzdravení a neřeknou mu, že další péči již nepotřebují.
Baymax!
„Napadlo nás, že by mohla být zábava nechat Baymaxe potkávat normální lidi,“ uvedl na adresu seriálu jeho tvůrce Don Hall, který v roce 2014 spolurežíroval původní film. „V každé z našich šesti epizod chce Baymax pomoci někomu, kdo o to nestojí. Je ale odhodlaný fyzické zranění ošetřit a tím přijít na kloub i tomu většímu, bolavějšímu, ukrytému v lidské duši.“