Obrovský hit Netflixu dostane pokračování. A ne jedno

Obrovský hit Netflixu dostane pokračování. A ne jedno
Red Notice | Netflix
Špionážní komedie Red Notice, v níž agent Interpolu stopuje nejhledanější zlodějku umění, svedla dohromady herecké hvězdy, jako je Gal Gadot, Dwayne Johnson a Ryan Reynolds. Variaci na Dannyho parťáky natočil režisér Rawson Marshall Thurber (Mrakodrap) a šlo o dosud nejdražší produkci Netflixu, jejíž rozpočet dosáhl 200 milionů dolarů. Na takovou nabídku předplatitelé slyšeli a Red Notice se rychle stal nejsledovanějším filmem v historii streamovací služby, když přeskočil i dosud vedoucí Bird Box se Sandrou Bullock.
A to znamená, že pokračováním nestojí v cestě vůbec nic. Netflix nehodlá zahálet a objednal si hned dva sequely, které mají vznikat souběžně a na jejichž scénářích už Marshall Thurber pracuje. Vrátit by se mělo hlavní herecké trio a samozřejmě můžeme počítat se začleněním nových postav, ztvárněných zajímavými herci. Produkce by měla odstartovat příští rok a návrat Johnsona, Gadot a Reynoldse by tedy mohl proběhnout v průběhu roku 2024.
Ryan Reynolds, Dwayne Johnson, Gal Gadot
Red Notice | Netflix
Dwayne Johnson na svém instagramu označil Red Notice za globální kulturní fenomén a je pravděpodobné, že pokračování s trojicí oblíbených hereckých hvězd nezůstane v tomto ohledu za očekáváním.
Jak se vám Red Notice líbilo? Dokážete si představit, jak bude příběh rozvedený v dalších dvou filmech?