Hvězda seriálu Zákon a pořádek v šedesáti šokuje fyzičkou - ohromí vás, co ve svém věku dokáže

Hvězda seriálu Zákon a pořádek v šedesáti šokuje fyzičkou - ohromí vás, co ve svém věku dokáže
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti | NBC
Fanoušci televizních kriminálek jeho tvář dobře znají. Christopher Meloni dlouhá léta patřil mezi hlavní hrdiny seriálu Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti, přičemž se letos v poslední (definitivně poslední) sérii nečekaně na jejím konci vrátil, aby tím připravil půdu pro spin-off Law & Order: Organized Crime, v němž jeho detektiv Elliot Stabler znovu hraje hlavní roli (show se zatím u nás nevysílá, ale bezpochyby na to dojde).
Kdo Meloniho kariéru v posledních letech aspoň trochu sleduje, nepochybně si všiml, v jak výborné kondici herec je. Zašlo to tak daleko, že nyní ve svých šedesáti letech platí za sex symbol, který inspiruje ke zdravému životnímu stylu a dokonce se stal hlavní tváří nového čísla časopisu Men's Health.
Jak si svou nečekanou osobní renesanci užívá? "Je to zatraceně cool. Jeden můj kamarád mi řekl "Napadlo by tě někdy za milion let, že budeš na obálce Men's Health?". Odpověděl jsem: 'V šedesáti určitě ne'," uvedl Meloni.
Vyjma toho, že vypadá Meloni na fotografiích opravdu skvěle, překvapil fanoušky ještě jednou věcí - zvládne udělat rozštěp (viz druhé foto v příspěvku níže). Jestli si tohle nezaslouží respekt, tak už vážně nevíme.