Být s někým na nože může být výhoda. Daniel Craig si díky tomu přijde na 100 milionů dolarů!

Být s někým na nože může být výhoda. Daniel Craig si díky tomu přijde na 100 milionů dolarů!
Na nože | Lionsgate
Netflix, který si jejich realizaci objednal, tvůrcům navíc poskytl naprosto neuvěřitelný rozpočet čítající 469 milionů dolarů s tím, že režisér Rian Johnson, hlavní hvězda Daniel Craig a producent Ram Bergman si každý odnesou 100 milionů dolarů!
"Přeplatili jsme je, ale Netflix hraje šachy, zatímco všichni ostatní pouze dámu," nechal se slyšet Netflix a dal najevo, že by rád, aby ho do budoucna lidé vnímali stejně jako vnímají filmová studia. Dohoda uzavřená mezi jednotlivými stranami říká, že Rian Johnson má naprostou kreativní kontrolu nad natáčením, Netflix naproti tomu požadoval, aby ve všech dílech hrál Daniel Craig a aby byl dodržen smluvený rozpočet na každý film. Natáčení druhého dílu Na nože začne v červnu letošního roku v Řecku, v blízké době bychom se tak měli dozvědět podrobnosti ohledně hereckého obsazení a zápletky.
Na nože
Na nože | Lionsgate
Původní snímek Na nože natočil Rian Johnson v roce 2019 a spolupracoval na něm s úžasným hereckým týmem ve složení Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Ana de Armas, Don Johnson, Toni Collette, Michael Shannon, Christopher Plummer a Katherine Langford.
Už jen doplním, že satirická krimi komedie Na nože zábavným způsobem ukazuje, jak může dopadnout vyšetřování záhadného úmrtí autora tajemných detektivních příběhů, když jsou všichni v jeho blízkosti podezřelí. Svérázný detektiv Benoit Blanc (Daniel Craig) pojme řešení případu po svém a vyšetřování každého člena této excentrické rodiny se ukáže být složitější, než se zpočátku zdálo.