Hvězda Pravé blondýnky měla při natáčení výhodu, o jaké sní každá žena

Hvězda Pravé blondýnky měla při natáčení výhodu, o jaké sní každá žena
Pravá blondýnka | MGM
Například když studio potřebovalo přemluvit Arnolda Schwarzeneggera k tomu, aby si zahrál v Terminátorovi 3: Vzpouře strojů, James Cameron mu tehdy poradil, aby si řekl o absurdní sumu (Schwarzenegger totiž bez Camerona nechtěl film natáčet). Arnie tak učinil a studio mu šlo na ruku.
Kromě toho, že za film inkasoval téměř 30 milionů dolarů a 20% ze zisků, měl mimo jiné k dispozici privátní letadlo, limuzínu, posilovacími stroji plně vybavený přívěs, luxusní pokoj s třemi ložnicemi a osobního bodyguarda.
Sympatická Reese Witherspoon měla předminulý rok plné ruce práce s propagováním svého seriálu The Morning Show, který společně s Jennifer Aniston natočila pro službu Apple TV+. Herečky se mimo jiné tehdy zastavily v The Graham Norton Show, kde na sebe Witherspoon práskla, že si z natáčení Pravé blondýnky 2 neodnesla jen výplatní šek. Jako bonus dostala navíc 77 párů bot, které nosila při natáčení. "Nechala jsem si to napsat do smlouvy... a mám je všechny," uvedla v pořadu sympatická blondýnka.
Reese Witherspoon
Pravá blondýnka 2
Inu, takové množství už by nejspíš ohromilo i Carrie Bradshaw.
Momentálně by měly probíhat přípravy na natáčení třetího dílu, který snad dá zapomenout na trapné videopokračování, v němž hlavní hrdinku nahradily její sestřenice (a které český distributor nešťastně přejmenoval na Pravou blondýnku 3, přestože by podle originálu mělo jít o Pravé blondýnky).