Točí se Přání Ježíškovi, další "spletenec příběhů, které se mohou stát kdykoliv a komukoliv z nás". Těšte se na hvězdné herecké obsazení

Točí se Přání Ježíškovi, další "spletenec příběhů, které se mohou stát kdykoliv a komukoliv z nás". Těšte se na hvězdné herecké obsazení
Z filmu Příliš osobní známost | Bioscop
O čem to je: Ve filmu Přání Ježíškovi se ukázkově rozkmotřená rodina znovu a znovu snaží usmířit. Nezodpovědný floutek, jehož životní náplní je obšťastňování žen, zjišťuje, že existuje i otcovská a partnerská odpovědnost.
Spokojenému manželskému páru, kterému zdánlivě nic nechybí, postaví osud do cesty malou uprchlici z dětského domova. Úspěšný a sebevědomý manažer svou spřízněnou duši už našel, ale představit ji rodičům je pro něj noční můra. Dva osamělí lidé, kteří už rezignovali na štěstí a hledání toho pravého, možná dostanou ještě jednu šanci. Obyčejné lidské příběhy o tom, co nás trápí, co hledáme a nenalézáme jsou vyprávěny s nadhledem a okořeněné trefnou situační komikou. Samozřejmě nechybí i ta správná dávka nefalšované romantiky a sentimentu. (Bioscop)
Vladimír Kratina, Hana Vagnerová
Hana Vagnerová | Bioscop
Připravovaný film láká na hvězdné herecké obsazení, ve kterém nechybí Jiří Bartoška, Eva Holubová, Richard Krajčo, Jiří Langmajer, Elizaveta Maximová, Anna Polívková, Matěj Hádek, Tatiana Pauhofová nebo Hana Vagnerová.
Přání Ježíškovi režíruje Marta Ferencová, autorka komedií Všechno nebo nic (2017) a Příliš osobní známost (2020). Film vzniká podle scénáře polského autora Marcina Baczyńského v produkci společnosti MOVIE Adama Dvořáka (Gangster Ka, Lidice, Bobule). „Přání Ježíškovi přináší spletenec několika příběhů, které se mohou stát kdykoliv a komukoliv z nás,“ dodává producent Dvořák.
Premiéra Přání Ježíškovi je naplánována na podzim roku 2021.
Tatiana Pauhofová
Elizaveta Maximová