Insidious 5 potvrzen. Režírovat ho bude jeden z představitelů slavné hororové série

Insidious 5 potvrzen. Režírovat ho bude jeden z představitelů slavné hororové série
Insidious - Patrick Wilson | FilmDistrict
Série Insidious v box officu vždy poměrně válela. Není proto divu, že po prvním filmu z roku 2010 dorazily další, které slavily podobný úspěch. Následující díl ze slavné série si vezme pod režijní palec herec Patrick Wilson, který v prvních dvou dílech ztvárnil postavu Joshe Lamberta. Scénáře se opět ujme Scott Teems, který se mimo jiné podílí i na scénáři k dalšímu dílu legendární hororové série o Michaelu Mayesovi, filmu Halloween zabijí (2021). Bude to tak poprvé, co se na scénáři přímo nepodílel Leigh Whannell, který měl na svědomí všechny předešlé díly. Příběh se bude opět točit kolem postavy Daltona Lamberta, který vyráží na vysokou. Pro Wilsona to bude režisérský debut, tudíž je otázka, zda v sobě filmařský talent vůbec má, ale nechme se překvapit. Ze své role je ale očividně nadšený.
"Jsem poctěn a nadšen, že mohu být hlavou příštího dílu série Insidious, který poskytne úžasnou šanci odkrýt vše, čím si Lambertovi před desetiletím prošli. Stejně tak jim poskytne šanci vypořádat se s následky svých voleb. Režie filmu je pro mě osobně a profesionálně velké uzavření kruhu, jsem nesmírně vděčný za to, že mi bylo svěřeno pokračování ve vyprávění tohoto děsivého a strašlivého příběhu."
Kdy se pokračování dočkáme ještě nevíme, doufejme ale, že absence Whannellovy kreativity filmu příliš neuškodí. Budeme se muset nechat překvapit.
Insidious
Insidious