Ve sňatku z rozumu o lásku nejde. Po mrtvém nápadníkovi to Emma Thompson zkusí v nové romantické komedii

Ve sňatku z rozumu o lásku nejde. Po mrtvém nápadníkovi to Emma Thompson zkusí v nové romantické komedii
Last Christmas | Universal Pictures
Námět zemřelého nápadníka, se kterým Last Christmas pracoval, nyní nahradí trošku veselejší téma. Emilia " Daenerys" Clarke ale každopádně zůstává doma a v roli nové atraktivní hlavní hrdinky ji nahradí Lily James. Ústřední dvojici Thompson - James pak ještě doplní Shazad Latif.
Lily James
Lily James
Snímek se jmenuje What’s Love Got to Do With It? a oficiální popis hovoří o romantické komedii pracující se střetem dvou rozdílných kultur na téma lásky a manželství odehrávající se v Londýně a jižní Asii. Ačkoliv je zápletka zatím držena pod pokličkou, z názvu snímku i daného popisu je patrné, že se bude jednat o smluvený sňatek z rozumu. Domluvené sňatky jsou v Indii stále velkou tradicí, vstupuje do nich velké množství lidí a právě heslo, že o lásku tu nejde, je hlavním argumentem rodičů, které tyto svazky předem domlouvají.
Režisérem snímku je Shekhar Kapur a autorem scénáře Jemima Khan, která bude působit i jako producentka. Natáčení by mělo začít na začátku příštího měsíce. Premiéry by se tak diváci mohli dočkat za rok.