Než skončí pandemie: Podporou streamovacích služeb pomůžete v nelehké situaci tuzemské kinematografii

Než skončí pandemie: Podporou streamovacích služeb pomůžete v nelehké situaci tuzemské kinematografii
Než skončí léto | Aerofilms
Dnes si představíme službu Aerovod, která patří do rodiny tuzemských kin Aero, Bio Oko a Světozor, Univerzitního kina Scala, Bia Central a distribuční společnosti Aerofilms.
nez-skonci-pandemie-podporou-streamovacich-sluzeb-pomuzete-v-nelehke-situaci-tuzemske-kinematografii
Náhled služby Aerovod | archiv
Na svých stránkách nabízí k přehrání (od 60 kč) či stažení (od 110 kč) stovky snímků nejen z katalogu distribuční společnosti Aerofilms. Aktuálně na platformě najdete online katalog festivalu Mezipatra 2020. Provozovatelé Aerovodu pravidelně doplňují portfolio o novinky (Než skončí léto, Meky, Fany a pes), kolekce filmů, které doporučují vybrané osobnosti (například Vladimir 518, herec Jan Cina, novinářka Apolena Rychlíková a další), restaurované klasiky či soubory snímků spojené pod dané téma (30 let svobody, Asijské filmy, Erotika a umění, Ezo).
Svého restauratéra či vládními opatřeními jinak postiženého podnikatele již delší dobu podporuje leckdo. A nejinak je tomu v případě tuzemských provozovatelů kin a distributorů, kteří se zjara ve větší míře (či zcela nově) pustili do poskytování streamovacích/VOD platforem. Aerovod je tu již delší dobu, v rámci novinek si nicméně přichystal jednu pro ty, co váhají s nákupem vánočních dárků. Darovat můžete měsíční (150 kč) nebo roční (1650 kč) předplatné této služby, případně stažení/přehrání konkrétních titulů z katalogu Aerovodu.
nez-skonci-pandemie-podporou-streamovacich-sluzeb-pomuzete-v-nelehke-situaci-tuzemske-kinematografii-1
Darujte předplatné | archiv
Poskytovatel služby k tomu dodává: "Předplatné je ideálním dárkem pro filmové fanoušky, který lze navíc pořídit pár kliky z pohodlí domova – odpadá tedy nutnost vyrážet do obchodu či čekat na kurýra. Po zakoupení předplatného na stránce daruj předplatné se kupujícímu vygeneruje voucher, který pak může obdarovanému poslat nebo vytisknout a předat fyzicky. Obdarovaný může předplatné okamžitě začít využívat – pro rodinnou vánoční pohodu je na Aerovodu nachystaná speciální kolekce vánočních snímků."
Eliza Scanlen, Toby Wallace
Než skončí léto | Universal Pictures
Nejste ještě rozhodnuti? Ve spolupráci s Aerovodem vám přinášíme soutěž o tři bezplatné streamy snímku Než skončí léto.
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci dosáhnout na výhru? Napište 3 nové komentáře k filmům / seriálům / pořadům z databáze Kinobox.cz (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "aerovod") zašlete váš nickname. Uzávěrka soutěže je v pondělí 16. listopadu 2020 v 10:00. Tři vylosovaní se mohou těšit na bezplatné zhlédnutí filmu Než skončí léto.