Český seriál Roma Place: Vaše nová pravidelná dávka emocí... na YouTube?

Český seriál Roma Place: Vaše nová pravidelná dávka emocí... na YouTube?
Roma Place | Facebook Roma Place seriál
Viděli jste na YouTube seriál Ďábelské Cikánky? Inu, já také ne, ale podle všeho šlo o jeden z fenoménů loňského roku, kdy bylo původně v plánu pět epizod a poté měli autoři takový úspěch, že jich natočili rovnou osmnáct.
Takže přichází Roma Place, seriál, na který jsem osobně viděl poutač před pár týdny na ulici a bral to za nějaký humor (ostatně na něm tuším byla použita fotografie, která je v titulku článku). A ejhle, ono to vážně existuje.
serial-roma-place-vase-nova-pravidelna-davka-emoci-na-youtube-a-zdarma
Roma Place | Facebook Roma Place seriál
Samotní autoři na svém oficiálním instagramovém účtu popsali show slovy "seriál je plný napětí, romantiky, intrik, záhad a příběhu že života".
První epizoda Roma Place se objevila v neděli 20. září v 18:00 na YouTube a během dvou dnů získala přes 120 tisíc zhlédnutí. Své diváky tak seriál evidentně mít bude. Na jeho adresu by se dalo bezpochyby vymyslet hodně vtipů (například to, že luxusní styl života v obřím sídle pro x lidí zobrazuje novostavba kousek za Prahou, která je určená tak pro jednu tříčlennou rodinu), na druhou stranu vlastně oceňuji, s jakou důsledností k žánru přistupuje - muž se vrací z vězení, aby zjistil, že láska jehož života je s jeho bratrem, jiná postava se vyrovnává se smrtí přítele, hraje do toho extrémně dramatická hudba. Připomíná to zlaté časy mýdlových oper, kdy naivita ještě nebyla sprosté slovo. A něco takového (v takhle ryzí formě) jsme tu tuším neměli od Rodinných pout. Osobně bych viděl jako chybu jen to, že postavy - navzdory svému obsazení - mluví obyčejnou češtinou. To je sakra škoda.
Takže pokud vám chybí nějaká ta dávka emocí, máte možnost si to dohnat! Níže najdete pilotního epizodu, pro další díly zamiřte na naši kartu seriálu nebo na oficiální YouTube kanál, kde nové díly vychází vždy každou neděli.
Roma Place