Jakou mají známé celebrity cenu? Tolik naúčtují fanouškům za podpis nebo společné foto

Jakou mají známé celebrity cenu? Tolik naúčtují fanouškům za podpis nebo společné foto
Z Twitteru Nathana Filliona | Nathan Fillion
Na ty jsou hvězdy oficiálně zvané coby lákadla pro návštěvníky. A co si budeme povídat, když se objevíte na akci, kde po vás najednou touží tisíce návštěvníků, není to asi velká zábava. Takže tam si za autogram člověk nechá připlatit (ono kdyby taky ne, celebrita by se ani nedostala na záchod). A také jde samozřejmě o to, že se najde řada lidí, kteří chtějí následně autogramy přeprodávat a podobný přístup podobné vyčůránky odrazuje.
V dnešním článku si dáme pár konkrétních příkladů, kolik si některé hollywoodské hvězdy na různých conech účtují. Třeba se jednou na podobnou akci podíváte, tak ať víte, co vás případně finančně čeká.

Mark Hamill

Mark Hamill
Star Wars: Poslední z Jediů
Autogram: $195
Hamill se objevuje na conech pravidelně (nejen kvůli Star Wars, také je hlasem animovaného Jokera). Cena pochází Fan Expo Canada z roku 2016.

Norman Reedus

kolik-stoji-podpis-a-fotka-s-vasi-oblibenou-hollywoodskou-hvezdou-tahle-cisla-vas-mozna-prekvapi
Norman Reedus | AMC
Autogram: $100
Hvězda Živí mrtví sice vypadá jako chlápek, co žije v přívěsu, i on si ale na autogramech slušně vydělá. Dokonce prý bere $200,000 za účast na conu.

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone
Sylvester Stallone | Lionsgate
Autogram: $395
Fotka: $445
Stallone si fanoušků váží a snaží se jim (v rámci komunikace) maximálně vyjít vstříc. Přirozeně i on ale zná svoji cenu. A jak se na legendu jeho formátu sluší, není malá. Kdo byl na Comic-Conu v roce 2013 v New Yorku, toho to mohlo dohromady stát skoro tisícovku. Ale tak nedejte to za Slye.

Andrew Lincoln

Živí mrtví
Živí mrtví
Fotka: $70
Další hvězda Živí mrtví, leč u téhle víme jen foto. Relativně skromná (v porovnání s ostatními) cena, kterou navíc celou Lincoln věnuje na charitu.

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth
Thor: Ragnarok | Marvel Studios
Fotka: $150
Cokoli jiného: $200
Chcete mít osobní vzpomínku na představitele Thora? Vyjde vás to minimálně na 150 dolarů. Když přihodíte pade navíc, můžete "cokoli jiného". Nejsme si na Kinoboxu jistí, co všechno to pokrývá, ale určitě i autogram.

John Cusack

John Cusack
Láska a odpuštění (2014) | Bontonfilm
Foto: $70
Cusack už sice dávno není hvězdou první kategorie, pokud ale na něj na nějakém conu narazíte, pořád si za jeho úsměv na fotu připlatíte 70 doláčů.

Evangeline Lilly

Evangeline Lilly
Evangeline Lilly
Autogram: $70
Ve stejné cenové hladině jako Cusack, leč s autogramem, je sympatická Evangeline Lilly, hvězda seriálu Ztraceni a Wasp z Marvel universa.

Patrick Stewart

Patrick Stewart
Patrick Stewart | copyright © 20th Century Fox
Autogram: $75
Upřímně bychom čekali od někoho, kdo si zahrál kapitána Picarda a profesora Xaviera, vyšší částku. Pro fanoušky je to každopádně jenom dobře. Existuje nicméně teorie, že všichni herci ze Star Treku mají nařízeno, aby ceny nešroubovali vysoko (aby někdo neměl nad ostatními ze série prominentnější postavení, kdyby dostával více). Ale to je jen teorie.

Millie Bobby Brown

kolik-stoji-podpis-a-fotka-s-vasi-oblibenou-hollywoodskou-hvezdou-tahle-cisla-vas-mozna-prekvapi-2
Millie Bobby Brown | Netflix
Foto: $50
Kdo by nemiloval hvězdu Stranger Things? Pokud na Millie na conu narazíte, za společné foto vysolíte navíc jen 50 dolarů. O důvod víc, proč ji mít rád!

Nathan Fillion

kolik-stoji-podpis-a-fotka-s-vasi-oblibenou-hollywoodskou-hvezdou-tahle-cisla-vas-mozna-prekvapi-1
Nathan Fillion | ABC Studios
Autogram: $80
Foto: $90
Jede z největších seriálových sympaťáků (a jediný pravý neherní Nathan Drake) vás vyjde v případe komba foto+podpis na necelé dvě stovky. Vzhledem k tomu, jak oblíbený u diváků je, to je přijatelná "cena za slávu".

Robert Englund

Robert Englund
Robert Englund | New Line Cinema
Foto: $365
Cena za fotku s legendou hororového žánru Robertem Englundem se může zdát přemrštěná (jen Sly vyšel v našem článku fanoušky na více), ale je třeba dodat, že si tuhle částku Englund účtoval v Chicagu na Flashback Weekend Convention ve chvíli, kdy měl na sobě celý kostým Freddyho Kruegera (tedy včetně make-upu). A to už je rozhodně něco, co si příplatek zasloužilo.

Karen Gillan

Karen Gillan
Karen Gillan
Sólo foto: $65
Foto s Mattem Smithem: $200
Foto Michaelem Rookerem: $125
Hvězda MCU, Pána času a Jumanji si také nemůže stěžovat. Nejvíce každopádně vydělává, když se spojí s někým ze svých kultovních projektů.

Stephen Amell

Stephen Amell
Stephen Amell
Foto: $80
Představitel seriálového Arrowa má 80 doláčů za fotku, což určitě není nejhorší. Údajně si ale vydělá hlavně samotnou návštěvou conů, kdy si prý účtuje $250,000 za víkend. Sám Amell nicméně tuhle částku popírá.