Dave Franco bude chladný jako led. A to doslova!

Dave Franco bude chladný jako led. A to doslova!
Chladný jako led | Universal Pictures
Na druhou stranu je třeba dodat, že píseň je natolik slavná, že jsme na něj úplně zapomenout nikdy nemohli. :-)
A nemůže na něj zapomenout ani Dave Franco, který se rozhodl, že natočí zpěvákův životopisný snímek s názvem To The Extreme. A nebude ho pouze režírovat, ale zahraje si i hlavní roli. Autory scénáře jsou Chris Goodwin a Phillip Van.
Dave Franco
Dave Franco
Díky jejich příběhu se podíváme do roku 1990, kdy Vanilla Ice zabodoval se siglemIce Ice Baby a albem To The Extreme, kterého se prodalo přes 15 milionů kopií po celém světě. Následoval snímek Chladný jako led z roku 1991, pak ale přišel pád. V současné chvíli Vanilla Ice vystupuje na malých koncertech pro nejvěrnější fanoušky, známý je ale i díky vlastní televizní šou, kde se renovují domy.
Produkci filmu samozřejmě přerušil koronavirus, ale Franco nezahálel a nucenou přestávku využil k lepšímu poznání Van Winklea. "Rob je velmi milý a inteligentní chlap," uvedl Franco. "Velice nám s filmem pomáhal, všechny detaily jsou díky němu správně a dodal nám i řadu informací, které lidé neznají."
Tak se nechme překvapit. Než bude moci Dave zase na novém projektu pracovat, můžete se podívat na jeho režijní debut, hororThe Rental, který měl premiéru o víkendu na VOD.