Co by přimělo režiséry Avengers: Endgame natočit další marvelovku?

Co by přimělo režiséry Avengers: Endgame natočit další marvelovku?
Avengers: Infinity War (2018) | Walt Disney Studios
Anthony a Joe Russoovi díky čtyřem skvělým a zásadním marvelovkám (Captain America: Návrat prvního Avengera, Captain America: Občanská válka, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame) momentálně patří mezi nejžádanější hollywoodské filmaře. Dvojice je nyní ve fázi, kdy si pečlivě vybírá své budoucí projekty (o tom aktuálně nejzajímavějším jsme psali zde). Úspěšný bratrský tandem ale nyní také sdělil světu, jaká látka by ho mohla přimět k návratu pod křídla Marvel Cinematic Universe.
Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Chris Evans, Chadwick Boseman
Avengers: Infinity War | če
No, malé nároky a ambice tedy rozhodně nemají (ostatně po trojce a čtyřce Avengers se jim nelze vůbec divit). Líbilo se jim totiž převést na stříbrné plátno komiks Secret Wars, jenž vypráví o pradávné vesmírné bytosti jménem The Beyonder, která na vlastnoručně vyrobenou planetu Battleworld teleportuje všechny superhrdiny (včetně záporáků), aby tam spolu navzájem bojovali.
Jestli existuje ideální námět pro ultra-mega-epickou superhrdinskou podívanou, je to přesně tohle. Komiksoví fanoušci při představě takového filmu v rukách schopných filmařů patrně omdlévají blahem, na nějaké těšení se je ale zatím ještě hodně brzo. Pro Russoovce by každopádně šlo o téma, které by je velmi zajímalo, a kdyby Kevin Feige (či jeho případný nástupce) dal vzniku této adaptace zelenou (film by se dozajista ihned stal nejdražším v historii), bratři by asi byli na prvním místě potenciálních realizátorů.
Robert Downey jr.
Chris Hemsworth