"Neuvěřitelně originální," tvrdí o novém Batmanovi představitel Tučňáka

"Neuvěřitelně originální," tvrdí o novém Batmanovi představitel Tučňáka
Colin Farrell | Warner Bros.
Jednou ze slavných tváří, kterou v nadcházejícím batmanovském snímku uvidíme, je Colin Farrell. Ten se představí v roli jednoho z největších a nejikoničtějších padouchů původní komiksové předlohy, úlisného Tučňáka. A přestože ještě o samotné zápletce nic nevíme, herec nám slibuje, že nás čeká něco jedinečného. V rozhovoru pro SFX Magazine se vyjádřil následovně:
"Jsem nadšený, že mohu být součástí tohoto univerza. Díval jsem se na původní filmy o Batmanovi se svými dětmi, nicméně ze scénáře tohoto Batmana je cítit neuvěřitelná originalita. Snímek se k původním filmům přiklání, ale nic si od nich nepůjčuje. Vychází z mytologie charakteru Bruce Wayna, Batmana a světa Gotham City, ale zároveň působí jako verze, kterou jsem jaktěživ neviděl. Matt Reeves odvedl na filmu neuvěřitelnou práci, je z něho cítit určitá familiárnost, ale taktéž i unikátnost. Být toho součástí je naprosto strhující."
Pokud ona koronavirová lapálie opět nezbrzdí produkci filmu, měli bychom se nového Batmana dočkat na začátku října roku 2021.
Michael Keaton
Batman | 1989 Warner Brothers