Peníze, nebo štěstí? Petra Hřebíčková a Karel Zima v nové české komedii

Peníze, nebo štěstí? Petra Hřebíčková a Karel Zima v nové české komedii
Štěstí je krásná věc - Petra Hřebíčková a Karel Zima | Bioscop
V romanticky laděné komedii vyhraje nezaměstnaný pár v podání Petry Hřebíčkové (Rédl, Muži v naději) a Karla Zimy (Ohnivý kuře, Kafe & Cigárko, Hany) skutečně obrovský "balík" peněz. Co to pro ně bude znamenat? „Vyhrát takový balík pro ně není výhra, ale spíš problém. Nedokážou s tím najednou nakládat a z toho vznikají vtipné situace. A samozřejmě taky problémy, takže to chvíli vypadá i na rozchod,“ popsali své postavy Jany a Čendy Hřebíčková a Zima. Po již dříve zveřejněném traileru tvůrci nově představili též video ze zákulisí, přesněji z natáčení svatby.
Štěstí je krásná věc
„Je to komedie o dvojici, která vyhrála obrovskou částku peněz, což ale začne narušovat jejich vztah,“ řekl režisér snímku Jiří Diarmaid Novák (Černá sanitka, Kafe & Cigárko), který do projektu naskočil poté, co se původní režisér Tomáš Svoboda (Hodinový manžel) těžce zranil během dopravní nehody.
Snímek Štěstí je krásná věc se natáčel loni na jaře v Praze a ve středočeské obci Líšná a jejím okolí. V českých kinech bude mít premiéru ve čtvrtek 27. srpna letošního roku.
Štěstí je krásná věc
Štěstí je krásná věc