Julia Roberts a Denzel Washington po letech opět spolu!

Julia Roberts a Denzel Washington po letech opět spolu!
Případ Pelikán | Warner Bros.
Jmenuje se Leave The World Behind a vychází ze stejnojmenné knihy Rumaana Alama, ačkoliv by kniha měla jít do distribuce až letos v říjnu, Netflix jí viditelně věří a hodlá její příběh zfilmovat.
julia-roberts-a-denzel-washington-po-letech-opet-spolu
Julia Roberts a Denzel Washington v Případu pelikán | Warner Bros.
Hlavními hrdiny jsou manželé Amanda a Clay, kteří míří na odlehlý kout Long Islandu, daleko od rušného New Yorku, kde žijí a doufají v klidnou rodinnou dovolenou s dospívajícím synem a dcerou v luxusním domě, který si tu na týden pronajali. Jejich klid ale naruší noční zaklepání na dveře. Stojí za nimi starší pár Ruth a G. H., který tvrdí, že dům patří jim a že město zachvátil totální blackout. Na odlehlém venkově, kde není televize ani signál je ale těžké poznat, co je pravda... Měli by jim Amanda a Clay věřit? A co se skutečně stalo v New Yorku? Je toto odlehlé místo skutečně bezpečné? Ale hlavně, jsou v bezpečí mezi sebou navzájem?
Julia Roberts by se měla ujmout role Amandy, zatímco Denzel se zhostí role G. H. Režírovat bude Sam Esmail (Mr. Robot) podle vlastního scénáře. Tak uvidíme, kdo tyto oscarové hvězdy doplní v rolích jejich partnerů a dětí a hlavně, kdy se můžeme těšit na premiéru.