Black Widow bude předávat pochodeň

Black Widow bude předávat pochodeň
Black Widow (2020) | Marvel Studios
Každého, kdo viděl Avengers: Endgame, následující zpráva zřejmě vůbec nepřekvapí. Pokud jste ale daný snímek ještě neviděli a nechcete si jeho zhlédnutí nechat ničím zkazit, následující text asi raději nečtěte.
Režisérka Cate Shortland (Lore, Berlínský syndrom), jež stojí za již natočenou marvelovkou Black Widow, v nedávném rozhovoru uvedla, že v jejím filmu, jenž nabídne první sólové dobrodružství členky Avengers Natashy Romanoff v podání Scarlett Johansson, dojde i na představení Natashiny následovnice.
Black Widow
Tou se stane postava Yeleny Belové, kterou ztvární na Oscara nominovaná Florence Pugh (Slunovrat, Malé ženy). V dalších filmech, které budou spadat do marvelovského filmového univerza, již tedy budeme v budoucnu vídat pod přezdívkou Black Widow právě tuto mladou vycházející hereckou hvězdu. Takovéto "předávání pochodní" je v komiksech zcela běžným jevem, v propojených filmových vesmírech nás tedy čeká totéž. Ovšem hlavně z ryze praktických důvodů - hercům budou končit smlouvy a zdaleka ne všichni si je budou chtít prodloužit. Jejich role tedy budou muset být tak jako tak přeobsazeny.
Black Widow měla mít původně premiéru už v květnu, kvůli koronavirové krizi je aktuálně naplánována v českých kinech na 5. listopad.
Black Widow
Black Widow